Citate despre Viață


Nu toată lumea poate privi cu îndrăzneală înainte. Realizarea viselor este înfricoșătoare, pășirea în necunoscut este și mai înfricoșătoare, pentru că nimeni nu garantează că totul planificat va funcționa, în plus, cei din jur încep să te tragă de haine cu cuvintele: „unde te bagi”, „prea mult pentru tine”, „ încetează să crezi în povești „, și frazele mele preferate „găsește un loc de muncă normal” și „căsătorește-te la urma urmei”.

Mulți oameni se simt mici pentru că sunt mici și universul este mare – dar eu mă simt mare pentru că atomii mei provin din acele stele. Există un nivel de interconectare. Asta vrei cu adevărat în viață, vrei să te simți interconectat, vrei să te simți important, vrei să te simți ca participant la întâmplările și evenimentele din jurul tău. Aceasta este ceea ce constituie esența noastră, doar să fim în viață …

Pentru mine, viața este prea scurtă pentru a-mi face griji în legătură cu lucrurile pe care nu le pot influența și poate chiar imposibile. Ei se întreabă: „Ce se întâmplă dacă Pământul este înghițit de o gaură neagră sau există o distorsiune a spațiului în timp – acesta este un motiv de îngrijorare?” Răspunsul meu este „nu”, pentru că vom ști despre el doar atunci când se va întâmpla. Primim șocuri atunci când natura decide că a sosit timpul: fie că este vorba de viteza sunetului, viteza luminii, viteza impulsurilor electrice – vom fi întotdeauna victime ale unui decalaj de timp între informațiile din jurul nostru și capacitatea noastră de a le primi.

Fiecare persoană este creatorul propriei fericiri, nu ești de acord? În viață, trebuie să depășești dificultățile. Nu trebuie să cedezi în fața eșecurilor.