Citate despre om, oameni


Nenorocirile din când în când se întâmplă oricărui om, dar asta nu face ca sângele din vene să fie diferit.

Mama a spus întotdeauna că o persoană poate fi judecată după pantofii săi – unde merge, unde a fost…
Eu am avut o mulțime de pantofi …

Intențiile noastre sunt bune, ne dorim binele unii pentru alții și încercăm, Dumnezeu vede, încercăm, dar avem un fel de gaură de vierme și trebuie să luptăm constant cu această gaură de vierme, în fiecare minut, altfel ne va răspândi și ne va înghiți și vom lupta dar uneori pierdem.

Teoria evoluției, la fel ca teoria gravitației, este un fapt științific. Evoluția este un fenomen real. Acceptarea înrudirii noastre cu toată viața de pe pământ nu este doar științifică, este, după părerea mea, și un zbor spiritual amețitor.

Da, universul a avut un început. Da, universul continuă să evolueze. Și da, fiecare atom din corpul nostru își are originea fie în momentul Big Bang-ului, fie într-un cazan termonuclear de stele grele. Nu trăim doar în Univers, ci facem parte din el. Suntem creați din el. Ai putea spune chiar că Universul ne-a dat puterea să ne gândim la asta – și tocmai am început.

Copiii nu sunt niciodată problema. Ei se nasc oameni de știință. Problema este întotdeauna în adulți. Distrug curiozitatea copiilor. Sunt mai mulți decât copii. Ei votează. Ei dețin resurse. Prin urmare, comunicările mele publice se adresează în principal adulților.