Citate despre Nefericire

Citate și aforisme despre „nenorocire”. Citește citate pentru plăcerea ta., adaugăle la stare sau sub o fotografie, distribuie-le prietenilor.


Nenorocirile din când în când se întâmplă oricărui om, dar asta nu face ca sângele din vene să fie diferit.

Eram nefericită nu pentru că nu aveam un venit normal în viața mea, nu pentru că nu aveam bărbat – banii vin la tine dacă nu stai fără ocupație, vin și bărbații dacă ești încă tânără și frumoasă … Dar există ceva care funcționează nu din exterior, ci din interiorul tău. Aceasta este o stare sufletească specială – este fie cel mai bun prieten al tău, care te va ajuta în orice nenorocire, fie cel mai rău dușman, care așteaptă doar să te arunce din nou peste bord în marea furioasă.

Eram nefericită pentru că nu-mi iubeam viața, eu însumi în ea, întreaga mea lume, în care lipsa de libertate, nefericirea și nebunăstarea sunt normă. Trăiește și suferă, căci iată: viața suferă în sine, un jug care trebuie purtat până la capăt. Și acolo, în cer, totul va fi bine. Dacă Domnul nu te leagă de iad pentru păcatele tale pământești.

Când în inima ta este un ghețar, cauți căldură iar când este liniște, aștepți o furtună …

Toți cei care mă iubeau, nu îmi plăceau mie. Și pe care i-am iubit eu, nu m-au iubit pe mine. Cine mi-ar fi cunoscut singurătatea …

Nu trebuie să răspunzi la bunătate cu nerecunoștință. Acest lucru duce spre nefericire.

De multe ori am noroc. Sunt oameni nefericiți, dar norocoși. Sunt unul din ei.