Citate despre Iubire de sine


Nu vă mai stresați încercând să vă arătați cool! Când ai cu adevărat caracter, nu trebuie să o dovedești.

Dragă prințesă Celestia! Uneori mi se pare că pot face atât de puțin încât nu contează pentru nimeni, dar astăzi am aflat că orice contribuție este importantă, indiferent de mărime. Nu este nevoie să vă ridicați nasul sus, este mai bine să încercați să credeți în voi înșivă. Orice se poate întâmpla!

A te iubi nu înseamnă a te aduce în situații în care nu te vei respecta. Pe scurt: a te iubi nu înseamnă a te obliga.

Cum să te iubești?
– Începe să observi ce îți dă putere și ce te golește. Nu permite anturajului să facă glume stupide și să devalorizeze sentimentele și stările tale. Spune la revedere celor care te mint în mod serios, celor care te consumă, celor care se afirmă pe efortul tău. Află ce îți place cel mai mult, mergi acolo mai des. Dacă te tratezi ca pe niște rufe murdare, atunci așteptarea acceptării și înțelegerii de la alții este fără speranță. Nu te jigni. Și totul va fi bine.

Am vrut ca fiecare dintre noi să-și deschidă lădița cu secrete, care se mișcă în inimă și ne trezesc în toiul nopții. În așa fel încât fiecare dintre noi să se ierte pe sine înșine pentru că ne-am maltratat, pentru alegeri greșite, pentru inacțiune, lene și respect. Am vrut ca toată lumea să înceapă să țese, nu, nu neapărat un covor, ci ceva foarte frumos. Ce vrei să lași în urmă. Ceva care va aduce bucurie altora.

Dacă nimic nu îți poate zdruncina dragostea și de-a lungul anilor devine mai puternică, atunci este iubirea de sine.

Un bărbat „evaziv” este prins în plasă numai atunci când nu cuvintele, dar tot comportamentul tău îi indică în mod clar că ești CAPABILĂ să ștergi din viața ta un vorbăreț inutil, oricât de fermecător s-ar considera el.