Citate despre iertare


Am vrut ca fiecare dintre noi să-și deschidă lădița cu secrete, care se mișcă în inimă și ne trezesc în toiul nopții. În așa fel încât fiecare dintre noi să se ierte pe sine înșine pentru că ne-am maltratat, pentru alegeri greșite, pentru inacțiune, lene și respect. Am vrut ca toată lumea să înceapă să țese, nu, nu neapărat un covor, ci ceva foarte frumos. Ce vrei să lași în urmă. Ceva care va aduce bucurie altora.

Există suficientă dragoste, fericire, întâlniri, bucurii pentru noi toți. Nu-ți umple capul cu pseudo-adevăruri despre jumătăți, singurătate, pierderi și nedreptate. În schimb, îndepărtează grămada de oboseală din tine și găsește acolo un izvor, lumină, iertare.

Poți ierta unei persoane totul cu o singură condiție: dacă nu o iubești.

Dacă voi ști că m-ai iertat, jur că voi supraviețui. Și voi trece peste această greutate.

Iertând te ridici mai sus decât cei care te-au înșelat! Iar tăria și răbdarea, efortul și dăruirea asigură înțelepciunea succesului în viață.

Amintiri cu tine doar câteva mai sunt… Și timpul ce trece poate mă va ajuta să uit…  Să le scot din gândul meu și parcă totuși n-aș vrea… Căci dacă ar fi să vii din nou la mine sunt sigură că te-aș ierta!

Ierţi pe faţă, dar tot supărată rămâi. Îi spui că eşti „happy” doar de dragul lui

Iertăm oamenii pentru simplul fapt că încă vrem ca ei să facă parte din viața noastră!

A trecut un timp de când n-am mai vorbit, Si sufletul, ma doare, Da stiu ca-i vina mea Si vreau sa-mi cer iertare!