Citate pe Teme


absolutacord (înțelegere)acțiuneactivitateactivitatiAdevăralcoolAmbițieamintirianimaleAnimale de companieAntipatieapăapel telefonicașteptareatașamentatractivitateavertizarebaniBarbat si femeiebărbațibătrânețebeneficiubereboalăbogatiebucuriebunătatecadoucâinicalitatecărți, literaturăcasacăsătoriecatastrofăCăutareceartăCinemacitate despre minecognițiecopiiCopilăriecosmaruriCrăciuncredințăcredință în sinecreșterecrimecunoştinţecuraj, vitejiecuvinteledependențăDescrieredespărţiredeșteptătordeterminaredevotamentdezamăgiredezvoltarediavol, satanadiscuție, conversațiedisperaredistanţădorintedragosteDragoste neîmpărtășitădrepturiDumnezeuldureredușmani, dușmănieeducaţieeșecesențăeticheteEvreiexempluExistenţăexperienţăexplicaţiefamiliefaptefațăFemeifeminismFericirefetefidelitateflorifluturifotografiefricăfrumuseţefumat, țigărigândurigeloziegeniuGhiniongrabăGreenpeacegreșeligustHaineiertareimaginațieimposibilîmpreunăimprevizibilitateîncredereîncredere în sineîncrezutindiferențăinfidelitateîngeriinimainimă frântăinjuraturiinsultăînţelegereInternet, onlineîntoarcereintroversiuneîntunericinvidieispităistorieIubirejocjustificarelacrimilegeleneLoc de muncalume, universlupte libereMâinemamămâncare, alimentemăștimedicamentemedicimemoriemeritmilăminciuni, înșelăciuneMinteminte, inteligențăminunimoarteModămotivaremuncămuzicănarcisismnaturăneajunsurineplăcerinoioamenioceanochiom, oamenionoareorientarea sexualăpăcatparadispărinţipersistenţăpersonalitatepictură, tablouripierderepisici și motaniplăcerepracticăprefacerePrețprezentpriceperePrieteni, prieteniePrimăvarăProblemeprofesoripromisiuniproștipușcărieputerea voințeirahatrănirăzboirăzbunarerealitaterealizăriregretregularitatereguliRelațierelaxarerenunțarereputațierespectrezultatriscsacrificiu de sinesalvaresângesărăciesărutărischimbare, schimbărischizofrenieschizoidscop, țelscopul viețiisecrete, secretesensul viețiisentimentesfaturisfinţenieSiguranțăsinceritatesingurătateslăbiciuneSoaresoțștiințaSuccessuferinţăsufletsusțineretăceretalentTatăteatrutenacitatetimptoamnatrădaretrecuttristeţetuUniversUrăvalorivarăvârstăViațăvictorie și câștigătoriviitorvinovăţievisvisevise, somnvisul americanviziune asupra lumiivorbăraiezâmbetzvonuri, bârfe

Cea mai mare greșeală pe care o poți face în viață este să respingi iubirea.

Dacă ai dorință de a trăi, înseamnă că există ceva ce iubești mai mult decât viața.

Există dragoste care te împiedică să trăiești.

O singură dată trăim, o singură dată murim, și dragostea adevărată este doar o singură dată.

M-am gândit: e rău că trebuie să trăiești, dar este și mai rău că trăiești o singură dată, pentru că dacă aș avea două vieți, aș fi trăit una din ele cu ea.

Dacă mă întrebi dacă mă simt bine cu tine, îți voi răspunde: da. Dar dacă mă întrebi dacă pot trăi fără tine, voi răspunde la fel.

Există ceva mai rău decât viața cu tine – asta este să trăiesc fără tine.

Când oamenii nu au dragoste, pentru care să trăiască, acest gol foarte ușor se umple cu ură.

Poate că urăsc la fel de de rău pe cât iubesc.

Iubirea este un lucru rău și periculos! Este capabilă să distrugă cea mai puternică și mai fidelă prietenie, transformându-se în ură și dușmănie …

Dacă nu există altă cale, atunci este mai bine să înnebunim din dragoste decât din ură.

De la iubire la ură, e doar un pas plus o cotitură la 180 de grade.

Căută dragoste, ura te va găsi singură.

În general, am observat că oamenii sunt împărțiți în două categorii: unii nu pot trăi fără dragoste, alții – fără ură; atât primii, cât și ceilalți sunt chinuiți dacă nu întâlnesc un om demn să verse peste el tot ce s-a acumulat în sufletul lor.

Oamenii mari dezvoltă în ei dragoste, ura își are loc doar în sufletele mici.

Dacă îți pare că râd, înseamnă că vreau să mă lași singur. Tu ești cea de care am nevoie. Eu sunt cel pe care aproape îl urăști. Dă-mi o șansă … să memorez chipul tău. Doar tu mă poți ajuta să uit toată această durere. Doar un sărut și voi renunța.

– Iubirea poate deveni ură!
– Asemeni unui citat dintr-un roman. Dar nu uita, ura, la rândul ei, poate deveni iubire.
Funcționează în ambele direcții.

Adevăratul gunoi – este în interiorul nostru. Restul se curăță ușor. Există o singură murdărie care nu poate fi îndepărtată cu apă curată – pata de ură și fanatism care a infectat sufletul. Vă puteți curăța corpul prin abstinență și post, dar inima este curățată doar de dragoste.

Natura însăși a decis că slăbiciunea este un păcat.