Dacă simți o dorință copleșitoare de a defăima pe cineva, nu spune aceste cuvinte cu voce tare; scrie-le pe nisip cât mai aproape de apă!

Definește-ți obiectivele! Lucrează pentru a le atinge! Îndrumă-ți gândurile, controlează-ți emoțiile, acționează și vei deveni un adevărat creator al destinului tău. Vei găsi răspunsurile de care ai nevoie dacă le căuți.

Din dorințe nu vei face avere. Averea, bogăția rezultă dintr-un plan de acțiune clar, bazat pe aspirații clare și desfășurat cu persistența necesară.

În lume întotdeauna va fi loc pentru omul a carui cuvinte și fapte demonstrează că el știe exact unde vrea să ajungă.

Punctul de pornire pentru orice realizare este dorința. Reține acest lucru în mod constant. Dorințele slabe duc spre rezultate slabe, la fel cum o cantitate mică de foc produce o cantitate mică de căldură.

Dacă într-o zi nu voi fi alături de tine, amintește-ți: ești mai curajos decât bănuiești, mai puternic decât pari și mai deștept decât crezi. Și încă un lucru – voi fi întotdeauna cu tine, chiar dacă nu voi fi alături.

Când o persoană începe să-i fie milă de sine sau vine cu o scuză pentru eșecurile sale, din acel moment începe treptat să moară.

Cu cât mergi mai mult spre succes, cu atât el este mai aproape de tine. Prea mulți oameni renunță aflânduse la un pas de victorie. Reține, alții vor face acest pas.

Tot ceea ce mintea umană este capabilă să înțeleagă și să creadă – este realizabil.

Cine ți-a spus că acest lucru este imposibil? Și cine este el pentru a folosi cuvântul „imposibil” atât de ușor în raport cu ideile tale?