Statusuri de dragoste, relatii si sentimente. Statusuri de dragoste este o categorie foarte populara in internet si pe site-ul nostru, mii de indragostiti vor sa-si redăie sentimentele prin statusuri si aici venim noi in ajutor, avem o colectie mare cu statusuri de dragoste.


Statusuri
Iubirea-i un inger ce urca spre abis, stelele rasar si totu-i de vis. Privesc infinitul, sufletu-i plin, plin de lumina, focar auriu. Stelele cad, formand un covor, covor al pasiunii, covor plin de dor. Dor de lumina, un dor amagitor, un dor obisnuit al unui muritor!
8
Statusuri
Dragostea este un joc ciudat: sau amandoi castiga sau amandoi pierd.
43
Statusuri
Femeia care te iubeste se intereseaza de viitorul tau, femeia care nu te iubeste iti solicita atentia pentru problemele ei curente. Maurice Dekobra
32
Statusuri
Sunt momente cand nu stiu cum sa ma exprim pentru ca ceea ce simt ma depaseste chiar si pe mine! Ce stiu si pot sa iti spun e ca te iubesc nespus de mult!
31
Statusuri
Înainte să te cunosc pe tine nu ştiam cum e să te uiţi la cineva şi să zâmbeşti fără motiv!
51
Statusuri
Si uitandu-te la ea uiti de toate... Pentru tine ea e totul si asa va ramane pana la moarte!
9
Statusuri
Doar ochii tai ma linistesc, cand ma privesc. Cand spui in soapte te iubesc. As vrea sa opresc timpul sa ramai asa. Sa nu te schimbi nici cand iubirea mea.
9
Statusuri
Şi chiar dacă mi-ai rupt inima în mii de bucăţele şi cea mai mică dintre ele poate oferi dragoste cât să umple cerul cu stele!
85
Statusuri
Dragostea este tot ceea ce avem, este singura modalitate in care ne putem ajuta unul pe celalalt. - Euripide
26
Statusuri
Poate sunt prea baietoasa! Poate am prea mult tupeu! Nu ma intorc devreme acasa! Nu fac decat ce vreau eu! Dar cu tine... Voi fi altfel daca tu ma iubestii!
16
Statusuri
Acea persoană care să ne facă viaţa mai frumoasă, odată şi odată tot va veni
37
Statusuri
Pentru tine care eşti tot ceea ce mi-am dorit, pentru că mă înţelegi şi mă suporţi, pentru că îmi faci toate poftele, pentru că mă IUBEŞTI: MULŢUMESC!
11
Statusuri
Sa nu crezi ca poti stabili cursul iubirii, caci ea, daca te considera vrednic, iti va indrepta ea cursul!
27
Statusuri
Ascund in suflet ganduri pe care n-ai sa le-ntelegi niciodata, port in priviri dorinte pe care nici nu le poti visa si oricat de tare mai poti sa ma intristezi uneori, totusi in fiecare zi numai tie iti soptesc TE IUBESC!
62
Statusuri
Pot să concurez împotriva întregii lumi cu o singură mână, atâta timp cât tu o ţii pe cealalta
85
1234

Ridica-te sus